ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50
ΔΩΡΕΑΝ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 6825849

Τρόποι Πληρωμής

Ασφαλής πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Οι αγορές σου στο www.pregio.gr γίνονται ακόμα πιο εύκολες. Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 6 άτοκες δόσεις , σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας (οι χρεωστικές δεν δέχονται δόσεις).

Το πλάνο δόσεων που σας προσφέρουμε είναι:
⚬ ΑΠΟ 89€-250€ ΕΩΣ 3 ΔΟΣΕΙΣ
⚬ ΑΠΟ 250€-400€ ΕΩΣ 4 ΔΟΣΕΙΣ
⚬ ΑΠΟ 400€ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΩΣ 6 ΔΟΣΕΙΣ

Ο υπολογισμός των άτοκων δόσεων γίνεται με βάση την αξία του συνολικού ποσού παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή οδηγήστε σε μια σελίδα, όπου πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας και αυτά της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.Αφού γίνει η χρέωση του ποσού της παραγγελίας, σας αποστέλλεται μέσω email μια προσωρινή απόδειξη, ενώ η κανονική απόδειξη θα σας έρθει μαζί με το πακέτο της παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής μιας και χρησιμοποιούνται Secure Servers από τις τράπεζες για την πραγματοποίηση τέτοιων συναλλαγών.

Πληρώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο το δέμα σας αποστέλλεται ελεύθερο δηλαδή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κατά την παραλαβή του. Το έχετε πληρώσει και απλά το περιμένετε από την courrier που συνεργαζόμαστε ...

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αντικαταβολή, μετρητοίς κατά την παράδοση

Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο που έχετε ορίσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν η courrier που συνεργαζόμαστε σας παραδόσει το δέμα τότε θα πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Λογαριασμός για πληρωμή με κατάθεση
  • ALPHA BANK
  • IBAN: GR0601401450145002002011747
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΥΤΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • Παρακαλούμε όπως αναγράψετε ως αιτιολογία στη κατάθεσή σας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
  • Τα προιόντα παραμένουν δεσμευμένα στο κατάστημα τρεις ημέρες απο την εκτέλεση της παραγγελίας σας.
  • Εάν δε πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός τριών ημερών,τα προιόντα αποδεσμεύονται και τίθονται ώς άμεσα διαθέσιμα.